Визначилися ще вісім учасників 1/16 фіналу Ліги Європи 2019/20 за результатами п'ятого туру групового етапу турніру.

Як повідомляється на сайті Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА), в плей-офф вийшли португальські "Брага" і "Спортінг", англійський "Вулверхемптон", німецький "Вольфсбург", нідерландський АЗ, кіпрський АПОЕЛ, бельгійський "Гент" і австрійський ЛАСК.

Нагадаємо, раніше в плей-офф вже кваліфікувалися англійський "Манчестер Юнайтед", каталонський "Еспаньол", іспанська "Севілья", швейцарський "Базель" і шотландський "Селтік".

Решта 11 учасників плей-офф з групового етапу стануть відомі за підсумками заключного туру, який відбудеться 12 грудня. До них приєднаються вісім команд, що зайняли треті місця в групах Ліги чемпіонів.

Як писав Знай.uа, київське Динамо" може не вийти в плей-офф.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Динамо" поступилося шведському "Мальме" у п'ятому турі групового етапу Ліги Європи.

Гра пройшла на стадіоні "Сведбанк" і завершилася з рахунком 3:4.

Вже на другій хвилині гри рахунок відкрив Расмус Бенгтссон. "Динамо" зрівняло рахунок на 18-й хвилині голом відзначився Миколенко. На 39-й хвилині Циганков вивів киян вперед.

На 48-й хвилині матчу другий гол за Мальме оформив Росенберг, а на 57-й - команду вперед вивів Ракип. Берьямин Вербич зрівняв рахунок на 77-й хвилині.

Динамо
Динамо

На 5-й хвилині доданого часу Росенберг оформив дубль і вирвав "Мальме" перемогу.

Таким чином, "Динамо" з 6 очками опустилася на третє місце групи, "Мальме" набрав 8 і піднявся на другу сходинку в турнірній таблиці. Лідирує у групі "Копенгаген" (9).

Як писав портал Знай.uа, за прогнозами букмекерів "Динамо" був фаворитом цього матчу.

Як повідомляв портал Знай.uа, фанати "Динамо" зробили офіційну заяву з приводу расизму на матчі з "Шахтарем".