Дружина відомого українського футболіста і ексворотаря київського "Динамо" Максима Коваля Коріна Левінська похвалилася новою покупкою і порадувала користувачів своєю стрункою фігурою. Відповідне фото вона розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Каріна Левінська

Так, Левінська опублікувала фото, на якому вона, в новій піжамі, стоїть у спальні. Крім коротеньких шортиків і легкої кофти вона також засвітила свою струнку фігуру і розкішне волосся. Дівчина зазначила, що ця піжама є саме тією, про яку вона мріяла. Крім того, вона хоче роздобути її у всіх кольорах.

"Ну, по-перше, це дуже красиво)) Знайшла піжаму своєї мрії!!)) щоб була легкою, повітряною, красивою і грайливою!!!)) @saksofon.com.ua тепер мені потрібна вона у всіх кольорах!!!", - написала Левінська.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Користувачі мережі оцінили не тільки її нове придбання, але і саму зовнішність.

"Ви ж мати", "Дааа) піжамочка Каріна вогонь!!!!! Не те слово, аж і я Захотілаааааа", "Я залипла", "Кайфова яка піжама і її оформлення", "Відверто оч", "Мені здається тут вся краса, а не в піжамі", "Шикарна дівчинка", - прокоментували користувачі.

Нагадаємо, що дружина голкіпера київського "Динамо" Максима Коваля Коріна Левінська опублікувала на своїй сторінці в Instagram милий знімок, на якому позує на ліжку з куркою в руках.

Як повідомляв портал Знай.ua, дружина ексворотаря "Динамо" Максима Коваля Коріна Левінська увлажнила мережа пікантний знімок.

Також портал Знай.ua писав, що Карина Левінська, дружина ексворотаря "Динамо" Максима Коваля, запостила відео в Instagram, де вона професійно виконує танець разом з партнером.