Гравець Кайсеріспора і збірної України Артем Кравець може похвалитися не тільки футбольними успіхами, а й сімейними. 30-річний нападник перебуває в щасливому шлюбі з прекрасною брюнеткою на ім'я Анна.

Дружина відомого українського екс-гравця "Динамо" Анна Кравець похвалилася новою покупкою і порадувала користувачів своєю стрункою фігурою. Відповідне фото вона розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Когда твой муж 👨‍🌾, и приходится выбирать ему одежду🤷🏻‍♀️", - підписала фото красуня.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Так, Кравець опублікувала фото, на якому вона, в приміряє у роздягальні чоловічий світшот.

Користувачі мережі оцінили не тільки її нове придбання, але і саму зовнішність.

"Зая я не могу с твоих подписей🤣🤣🤣🤣❤️❤️", "Ахаха 😄 у меня такой же 😂", " Как всегда шикарная❤😍", "Такая класненькая брюнетка😘👍", - прокоментували користувачі.

Скрішнот, фото instagram

Скрішнот, фото instagram

Нагадаємо, що дружина голкіпера київського "Динамо" Максима Коваля Коріна Левінська опублікувала на своїй сторінці в Instagram милий знімок, на якому позує на ліжку з куркою в руках.

Як повідомляв портал Знай.ua, дружина ексворотаря "Динамо" Максима Коваля Коріна Левінська увлажнила мережа пікантний знімок.

Також портал Знай.ua писав, що Карина Левінська, дружина ексворотаря "Динамо" Максима Коваля, запостила відео в Instagram, де вона професійно виконує танець разом з партнером.