Українські спортсмени завоювали дві медалі на міжнародному турнірі з фігурного катання Bosphorus Cup 2019, який пройшов у Стамбулі (Туреччина).
Як повідомляє прес-служба Федерації фігурного катання України, танцювальний дует Марія Голубцова і Кирило Білобров, який виступає в юніорській категорії, завоював золоті медалі.
Фігуристи виграли обидві програми із загальним результатом 162,75 балів.
В категорії сеньйори срібними призерами стали українці Олександра Назарова і Максим Нікітін. Вони показали другий результат у ритмічному танці, добре виступили в довільному, але обійти лідерів - поляків Наталю Калишек і Максима Сподирева не змогли.
Крім того, український юніорський дует Анна Чернявська/Олег Муратов увійшов до десятки найкращих, завершивши змагання на дев'ятій позиції (136,48 балів).

Як писав Знай.ua, українські гімнасти завоювали три золоті і одну срібну медаль на етапі Кубка світу зі спортивної гімнастики, який проходить в Котбусі (Німеччина).

Як повідомляє прес-служба НОК України, олімпійський чемпіон Ріо-2016 Олег Верняєв завоював золото у вправі на брусах, Ігор Радівілов виграв в опорному стрибку, а Анастасія Бачинська стала найкращою у вільних вправах.
Діана Варинська завоювала срібло у вправі на колоді.

Як писав Знай.ua, Олег Верняєв та Діана Варинська вибороли срібні медалі на турнірі Swiss Cup 2019, який пройшов в Цюріху (Швейцарія).

Як повідомляв портал Знай.ua, Олег Верняєв на Чемпіонаті світу у Штутгарті завоював брозновую медаль у багатоборстві.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще