Українка Дарина Бражник стала віце-чемпіонкою Європи з пауерліфтингу, завоювавши срібну медаль на чемпінаті з класичного пауерліфтингу, який пройшов у Литві.
Бражник посіла друге місце серед юніорів у ваговій категорії до 43 кг.
Спортсменка завоювала "золото" у присіданні та "срібло" у жимі з результатами 90 і 52,5 кг. У тязі Бражник теж завоювала золоту медаль, піднявши штангу вагою 107,5 кг, але 2,5 кг їй таки не вистачило, щоб здобути чемпіонський титул у сумі триборства.

Як писав Знай.ua, українські гімнасти завоювали три золоті і одну срібну медаль на етапі Кубка світу зі спортивної гімнастики, який проходить в Котбусі (Німеччина).

Олег Верняєв, НОК України
Олег Верняєв, НОК України

Як повідомляє прес-служба НОК України, олімпійський чемпіон Ріо-2016 Олег Верняєв завоював золото у вправі на брусах, Ігор Радівілов виграв в опорному стрибку, а Анастасія Бачинська стала найкращою у вільних вправах.
Діана Варинська завоювала срібло у вправі на колоді.

Як писав Знай.ua, Олег Верняєв та Діана Варинська вибороли срібні медалі на турнірі Swiss Cup 2019, який пройшов в Цюріху (Швейцарія).

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Олег Верняєв на Чемпіонаті світу у Штутгарті завоював брозновую медаль у багатоборстві.