Українська гімнастка, олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва, яка зовсім нещодавно втретє стала мамою, розсекретила ім'я дочки.
Лілія Подкопаєва з маленькою донькою, instagram.com/podkopayeva_official
Лілія Подкопаєва з маленькою донькою, instagram.com/podkopayeva_official
У програмі "Світське життя" Подкопаєва розповіла, що назвала доньку Евеліною.
Крім того, Лілія Подкопаєва зізналася, що за період вагітності набрала 9 кг, але вона підтримувала фізичну форму, і змогла швидко позбутися зайвих кілограм.
"Їх було дуже легко позбутися! Зокрема тому, що донька нас тримає в активному режимі. Ми багато тримаємо її на руках, тому руки точно завжди будуть в хорошій формі", - розповіла Подкопаєва.
На своїй сторінці в Instagram Подкопаєва поділилася фотографією з донькою:

Нагадаємо, Подкопаєва виховує сина Вадима, якого вони з колишнім чоловіком Тимофієм Нагорним усиновили у 2006 році, а також доньку Кароліну, яку Лілія народила восени того ж року.

Як писав Знай.ua, Подкопаєва зворушливо привітала сина з днем народження.

Як повідомляв портал Знай.ua, Наталія Добринська, олімпійська чемпіонка з семиборства, володарка світового рекорду у п'ятиборстві, народила сина.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще