Далеко не перший рік проєкт "Здійсни мрію" дарує справжнє диво діткам, які борються з важкими недугами і невиліковними хворобами.

Так, 13-річний хлопчик Юри Штрикуля ще з дитинства захоплювався футболом і був нападником в команді. Однак від спортивної кар'єри йому довелося відмовитися через лейкемію. Дуже довго Юра не міг повернутися на футбольне поле, але він не переставав мріяти про те, щоб побувати на масштабному матчі в Європі.

13-річний Юра, Здійсни мрію

Коли чарівники благодійного проєкту "Здійсни мрію" почали втілювати мрію хлопчика в житті, то вирішили, якщо хлопчик поїде так далеко, то потрібно організувати щось більше. В Іспанії Юру чекала дивовижна зустріч з кумирами, а саме з Кріштіану Роналду і Лукою Модрічем, яке надихали і мотивували його.

13-річний Юра, Здійсни мрію

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Після закінчення футбольного матчу Юра подарував Кріштіану Роналду власний малюнок, на якому футболіст залишив свій автограф і написав найкращі побажання.

13-річний Юра і Кріштіану Роналду, Здійсни мрію

Слід зазначити, що посмішка з обличчя дитини і відчуття дива не покидали його довго час. Коли рідні зустріли хлопчика в київському аеропорту, то ніхто не зміг стримати сльози радості і захоплення.

13-річний Юра, Здійсни мрію

13-річний Юра, Здійсни мрію

Малюнок, Здійсни мрію

Нагадаємо, що нападник "Ювентуса" і збірної Португалії Кріштіану Роналду і його кохана Джорджина Родрігес таємно одружилися.

Як повідомляв портал Знай.ua, нападник "Ювентуса" і збірної Португалії Кріштіану Роналду змінив імідж.

Також портал Знай.ua писав, що нападник "Ювентуса" і збірної Португалії Кріштіану Роналду заявив про свій намір перевершити світовий рекорд за кількістю забитих голів за національну команду.