Головний тренер англійського "Тоттенхема" Жозе Моуріньо поділився очікуваннями від майбутнього матчу 15-го туру АПЛ, в якому його команда зіграє з "Манчестер Юнайтед", де він раніше працював.
За словами Моуріньо, зараз він став кращим тренером, ніж був раніше.
"Не цікаво говорити про своє звільнення з МЮ. Ти перемагаєш або ти вчишся. Відчуваю, що тепер я краще як тренер, ніж був тоді. Важливо те, що після звільнення ти не почував себе винним. Ви намагаєтеся підготуватися до майбутнього, аналізуючи те, що сталося в минулому.
Я дуже щасливий тут. Дізнаюся гравців так швидко, як тільки можу. Вони повинні проаналізувати мій характер і особистість тренера", - сказав Моуріньо.
Матч "Манчестер Юнайтед" - "Тоттенхем" відбудеться 4 грудня.
Як писав Знай.uа, Моуріньо прокоментував своє призначення, зазначивши, що дуже радий повернутися до роботи.
"Я дуже радий повернутися до роботи. Не можу бути більш щасливим. Якщо б я не був щасливий, то і не знаходився б тут зараз. Можу пообіцяти одне - пристрасть у своїй роботі.
Я завжди говорив про потенціал цього клубу. Мені подобається склад, а також подобаються молоді гравці, які тут є.
Щодо турнірної ситуації, то будемо йти від матчу до матчу і навесні подивимося, де ми опинимося. Точно повинні бути не на тій позиції, яка є зараз", - сказав Моуріньо.
Нагадаємо, 19 листопада "Тоттенхем" звільнив з посади головного тренера Маурісіо Почеттіно, який очолював клуб з 2014 року.

Як писав портал Знай.uа, стало відомо, скільки Моуріньо буде заробляти в "Тоттенхемі".