Ексчемпіон світу в напівважкій вазі Олександр Гвоздик (17-1, 14 КО) після поразки в бою проти росіянина Артура Бетербієва і втрати титулу WBC, відпочиває із сім'єю.
Гвоздик вирушив у відпустку до Мексики.

Олександр Гвоздик відпочиває з родиною в Мексиці
Олександр Гвоздик відпочиває з родиною в Мексиці

На своїй сторінці в Instagram боксер ділиться сонячними фотографіями:
За словами Гвоздика, після втрати титулу сприйняття людей зовсім інше.
"Я зізнаюся, що зелений пояс мені найбільше подобається. Але буду рухатися по тій лінії, де буде можливість рухатися. Хочеться бути чемпіоном.
Я скажу так, що професійний бокс складається з двох складових: поясів і слави, а також з фінансової частини. Мені здавалося, що в профі всі розповідають, що б'ються за пояси, але, насправді, заради грошей. Як з'ясувалося, его і у мене присутнє.

Бій Гвоздик - Бетербієв відбувся 18 жовтня у Філадельфії
Бій Гвоздик - Бетербієв відбувся 18 жовтня у Філадельфії

Ось після бою я усвідомив, що пояс залишився, але без титулу якось гірше. Веселіше, коли ти чемпіон. І сприйняття людей зовсім інше. Тому, звичайно, хочеться повернути титул. Буде це зелений пояс - добре. Якийсь інший - здорово", - сказав Гвоздик в інтерв'ю YouTube-каналу "Большой куш".
Нагадаємо, Олександр Гвоздик достроково програв бій проти росіянина Артура Бетербієва (15-0, 15 КО) і втратив свій титул. Бетербієв став чемпіоном WBC і IBF у напівважкій вазі.

Це перша поразка українця на професійному рингу.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, скільки заробив Гвоздик за бій з Бетербієвим.