Сьогодні в матчі 17-го туру Української Прем’єр-Ліги київське Динамо вдома програло луганській Зорі з рахунком 1:2.

Гості відкрили рахунок вже на шостій хвилині зустрічі. Колишній гравець Динамо та син його нинішнього головного тренера Богдан Михайличенко забив низом, отримавши пас від Артема Громова. За чверть години Громов міг подвоїти перевагу Зорі, але не реалізував вихід сам на сам з голкіпером Динамо Денисом Бойком. Майже одразу кияни зрівняли рахунок — Беньямін Вербич забив головою після передачі Томаша Кендзьори.

Гра потроху вирівнялась, Динамо змогло створити декілька моментів, але одразу після перерви залишилось в меншості — червону картку отримав захисник Тамаш Кадар. І одразу після цього Зоря забила вдруге. Дмитро Хомченовський, отримавши м’яч від Михайличенка, фінтом прибрав захисника та пробив у ближній від воротаря кут.

Мало змогу Динамо зрівняти — Карлос де Пена влучив у поперечку після навісу Сергія Сидорчука, а Денис Попов під кінець зустрічі промахнувся повз ворота. Але й Зоря мала змогу збільшити перевагу — на 65-й хвилині Олександр Тимчик опинився сам на сам з голкіпером, але Бойко його удар відбив, а на 86-й хвилині Владислав Кочергін також з близької відстані пробив у поперечку.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Таким чином після 17-ти турів Динамо має 33 очки та опустилось на четверте місце, а Зоря з 34-ма очками піднялась на другу позицію, одразу позаду донецького Шахтаря.

Нагадуємо, що Шахтар в 17-му турі з рахунком 3:0 переграв донецький “Олімпік”.

Як повідомляв портал Знай.uа, 17 тур Прем'єр-ліги України: оприлюднено розклад, котирування букмекерів і час початку матчу.

Також портал Знай.uа писав, що вихованець київського "Динамо", 21-річний півзахисник тульського "Арсеналу" Данило Лесовий, може перейти до московського "Динамо".