У матчі 17 туру чемпіонату України обличчям до обличчя зійшлися "Шахтар" і "Олімпік". Донецьке дербі завершилося розгромною перемогою підопічних Луїша Каштру. Підсумковий рахунок матчу – 3:0.

Розмочити рахунок "Шахтарю" вдалося з четвертої хвилини матчу. Варто відзначити гру Миколи Матвієнка, адже саме його гол став єдиним у першому таймі.

На 77 хвилині "гірники" подвоїли перевагу завдяки Марлосу. У компенсований час Ісмаїлі довів рахунок до розгромного, поставивши жирну крапку в грі третім голом.

"Шахтар" - "Олімпік" 3:0

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Голи: Матвієнко, 4, Марлос, 77, Ісмаїлі, 90+1.

Шахтар: Пятов, Кривцов, Ісмаїлі, Додо, Матвієнко, Коваленко (Соломон, 82), Степаненко, Тайсон, Алан Патрік (Маркос Антоніо, 88), Тете (Марлос, 68), Мораєс.

Олімпік: Кринський, Гришко, Цимбалюк, Клименчук, Лук'янчук, Завійський (Фабіньо, 63), Ксьонз, Політило, Балашов (Пасіч, 72), Захеді (Чарльз, 81), Імері.

Попередження: Ксьонз (13), Політило (90), Тайсон (90).

"Шахтар" - "Олімпік"
"Шахтар" - "Олімпік"

Після матчу "Шахтар" з 47 очками в активі продовжує лідирувати в турнірній таблиці Ліги. "Олімпік" з 18 балами розташовується на сьомій позиції.

Нагадаємо, півзахисник української збірної і легіонер "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко заявив, що одного разу може повернутися в донецький "Шахтар".

Як повідомляв портал Знай.uа, 17 тур Прем'єр-ліги України: оприлюднено розклад, котирування букмекерів і час початку матчу.

Також портал Знай.uа писав, що вихованець київського "Динамо", 21-річний півзахисник тульського "Арсеналу" Данило Лесовий, може перейти до московського "Динамо".