Як відомо, Всесвітнього антидопінгове агентство (WADA) ввело санкції щодо Росії, які передбачають відсторонення російських спортсменів від міжнародних змагань, в тому числі й Олімпійських ігор, на 4 роки.

Відтак, у Російському футбольному союзі мали надію, що ФІФА не зробить ніяких обмежень їхнім збірним, а також організаціям заходів або змагань в Росії. Щоправда, цього так і не сталося, пише Чемпіонат.

російські футболісти
російські футболісти

"ФІФА взяла до уваги сьогоднішнє рішення виконавчого комітету ВАДА. Ми знаходимося в контакті з ВАДА і Асоціацією літніх олімпійських міжнародних федерацій для прийняття рішення щодо можливого поширення санкцій на футбол", - заявили в прес-службі ФІФА.

Нагадаємо, що виконком Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA) на чотири роки усунув Росію від усіх міжнародних турнірів, включаючи Олімпійські ігри в Токіо та Пекіні, та ЧС-2022 з футболу. Про це повідомляє Inside The Games. 9 грудня в Лозанні відбулося засідання виконкому WADA, де це рішення було прийнято одноголосно.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Як раніше писав Знай.ua, російська фігуристка Олександра Кошова отримала дворічну дискваліфікацію за порушення антидопінгових правил.

Як писав Знай.ua, сотні спортсменів з Росії попалися на допінгу.