Американський боксер Джермалл Чарло в бою проти Данниса Хогана захистив свій титул WBC у середній вазі. Це третя захист Чарло.
Наступним сопеником Чарло може стати українець Сергій Дерев'янченко (13-2, 10 КО), який раніше говорив про можливість бою з ним.
Відзначимо, що в рейтингу WBC Дерев'янченко зараз третій, після Деніела Джейкобса та Каміла Шеремета.

Як писав Знай.ua, Дерев'янченко розповів, що титульний бій проти Геннадія Головкіна (40-1-1, 35 КО), який він програв одноголосним рішенням суддів, приніс йому найбільший гонорар в кар'єрі.

За словами боксера, за цей бій він заробив більше, ніж за всю кар'єру.
"Фінансові умови були більш вигідними, ніж з Альваресом. Хоча з Саулем теж намічався грошовий бій. Ми домовлялися, але от як раз в цьому плані і не змогли дійти згоди. Вони вважали, що Альварес - чемпіон, а я програв Джейкобсу, у якого виграв Сауль. Вони відмовилися боксувати тому, що я нібито вимагав багато грошей", - розповів Дерев'янченко в інтерв'ю режисерові Сергію Долбілову.
Нагадаємо, бій Дерев'янченко - Головкін відбувся 5 жовтня на Madison Square Garden в Нью-Йорку.
Дерев'янченко програв Головкіну одноголосним рішенням суддів.
Судді одноголосним рішенням віддали перемогу Геннадію Головкіну
Судді одноголосним рішенням віддали перемогу Геннадію Головкіну
Дерев'янченко у рівній боротьбі за рішенням суддів програв бій за титули IBF і IBO в середній вазі Головкіну, який вважався фаворитом цього поєдинку: 114 - 113, 115 - 112 і 115 - 112.
Нагадаємо, що після оголошення вердикту суддів глядачі освистали Головкіна, а Дерев'янченко заявив про готовність провести реванш.

Як повідомляв портал Знай.ua, Сауль Альварес вважає, що у Дерев'янченка вкрали перемогу над Головкіним.