Український воротар мадридського "Реала" Андрій Лунін, який виступає на правах оренди за "Вальядолід", може повернутися в мадридський клуб.
Як повідомляє видання As, керівництво "Реала" має намір повернути Луніна в команду в січні 2020 року. Це рішення прийнято у зв'язку з тим, що укграинец не отримує ігрової практики в "Вальядоліді".
Нагадаємо, Лунін перейшов в "Вальядолід" на правах оренди у серпні 2019 року, але так і не отримав шансу показати себе.
Нагадаємо, влітку Андрій Лунін став чемпіоном світу U-20 у складі збірної України та був визнаний найкращим голкіпером турніру.
Раніше Лунін увійшов до топ-20 найкращих гравців року серед європейських футболістів до 21 року Golden Boy-2019.
Як раніше повідомляв Знай.ua, Лунін увійшов до топ-60 найкращих футболістів світу до 20 років за версією авторитетного італійського видання La Gazzetta dello Sport.

Як писав Знай.uа, півзахисник донецького "Шахтаря" Тайсон визнаний найкращим гравцем року в Україні.

Тайсон - найкращий гравець року в Україні
Тайсон - найкращий гравець року в Україні

Премію футболісту вручили на церемонії нагородження "Футбольні зірки України-2019", яка відбулася 2 грудня у Києві.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У голосуванні за це звання Тайсон випередив одноклубника Марлоса і півзахисника "Динамо" Віктора Циганкова.

У 2019 році Тайсон у складі "Шахтаря" виграв чемпіонат і Кубок України. У сезоні 2019/20 бразилець провів 16 матчів, відзначившись 6 голами і 6 результативними передачами.

Як повідомляв портал Знай.uа, нападник "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі став володарем "Золотого м'яча"-2019.