Легендарний аргентинський футболіст Дієго Марадона, колишній головний тренер збірної Аргентини, який зараз працює тренером "Химнасії Ла Плата", впав під час чергового матчу проти команди "Сентраль Кордоба" (2:1).
Марадона дуже емоційно відреагував на невдачу свого клубу:

Як писав Знай.ua, Дієго Марадона збирається пожертвувати все, що у нього є.

"Я сплю спокійно, бо працюю. Коли ви стаєте старше, люди більше турбуються про те, що ви збираєтеся залишити після себе, ніж про те, що ви робите. І я кажу всім, що я не залишаю їм нічого. Я збираюся все пожертвувати. Все, що я заробив за своє життя, я збираюся пожертвувати. Поки що я цілком здоровий, навіть дуже здоровий", - заявив Марадона.

Нагадаємо, зараз 59-річний Марадона працює головним тренером аргентинської команди "Химназия Ла Плата" і в минулому довго боровся з алкоголізмом та залежністю від наркотиків.

Як раніше писав Знай.ua, Марадону заарештували в аеропорту Буенос-Айреса за скаргою, поданою його колишньою дівчиною Росіо Оліфою.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Дієго Марадона
Дієго Марадона

Як повідомляє ole.com.ar, Марадона зміг покинути аеропорт тільки після того, як туди прибув його адвокат.

"Вже в Буенос-Айресі по дорозі додому з моїм другом Матіасом Морлою. Вітаю усіх", - написав Марадона на своїй сторінці в Facebook.

Дієго Марадона з Матіасом Морлою
Дієго Марадона з Матіасом Морлою

Як повідомляв портал Знай.ua, Дієго Марадона може очолити клуб аргентинської суперліги.