Дружина Володимира Зеленського записала відеозвернення до спортсменів збірної України, які виступатимуть на 19-х Зимових Дефлімпійських іграх у Сондріо, Ломбардія, Італія.

Своє відеозвернення Олена Зеленська записала мовою жестів. У ньому вона повідомила, що їй дуже сподобалось, як слово “Перемога” виглядає мовою жестів. На думку Зеленської, цей рух рукою символізує націленість на результат, силу та зібраність, які вона побажала нашим спортсменам.

19-ті зимові Дефлімпійські ігри пройдуть в Сондріо, Ломбардія, Італія з 12 по 21 грудня 2019 року. Спортсмени змагатимуться у шести видах спорту — гірських лижах, сноуборді, лижних перегонах, хокеї, кьорлінгу та шахах. Усього на Дефлімпійських іграх виступатимуть спортсмени з 33 країн світу. Україну представлятимуть 34 дефлімпійці — 19 чоловіків та 15 жінок. Цей склад є найчисельнішим за всю історію участі України в Дефлімпійських іграх.

Нагадуємо, що вчора донецький футбольний клуб Шахтар вибув з цьогорічного розіграшу Ліги Чемпіонів УЕФА, поступившись вдома італійській Аталанті (Бергамо) з рахунком 0:3.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, фанати "Динамо" зробили офіційну заяву з приводу расизму на матчі з "Шахтарем".

Також Знай.ua писав про те, виконком Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA) на чотири роки усунув Росію від усіх міжнародних турнірів, включаючи Олімпійські ігри в Токіо та Пекіні, та ЧС-2022 з футболу.