Цими днями англійський професійний футбольний клуб "Уотфорд" презентували нову ведучу. Так, нею стала Емілі Конібер, яка відтепер "колеситиме" країною та створюватиме цікавий контент, пише UA-Футбол.

Як відзначається, дівчина починала свій шлях у футболі ще з роботи на Goal.com. Опісля вона запустила власне футбольне шоу на YouTube під назвою Match of the Bae. Однак, це не її основна робота – Конібер відома діджейка, яка виступала навіть на благодійному вечорі Меган Маркл.

Відтак, головне завдання Емілі – це ведення соціальних мереж клубу, а також поїздки по країні та інтерв'ю у різних футболістів для клубного каналу.

Емілі Конібер, фото - UA-Футбол
Емілі Конібер, фото - UA-Футбол

Нагадаємо, що Футболіст Артем Мілевський може відкрити ще один пивний бар. Як повідомляється, таку пропозицію йому зробив мер Бреста Олександр Рогачук, який запропонував форварду брестського “Динамо” зробити інвестиції в ресторанний бізнес міста.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, фанати "Динамо" зробили офіційну заяву з приводу расизму на матчі з "Шахтарем".

Також Знай.ua писав, виконком Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA) на чотири роки усунув Росію від усіх міжнародних турнірів, включаючи Олімпійські ігри в Токіо та Пекіні, та ЧС-2022 з футболу.