Чемпіон WBO International в легкій вазі Денис Берінчик (12-0, 7 КО) показав, що займатися спортом можна скрізь, навіть на прогулянці з маленькою донькою.
На своїй сторінці в Instagram боксер опублікував відео:
"Я завжди в русі! Навіть на прогулянці з дитиною можу знайти місце, щоб позайматися. Не шукайте виправдань, знайдіть хоча б 5 хвилин в день для вашого здоров'я", - написав Берінчик.

Як писав Знай.ua, у своєму останньому поєдинку Денис Берінчик переміг мексиканця Лопеса Морено (26-3, 19 КО), і захистив свій титул WBO International.

Нагадаємо, напередодні бою Берінчик потрапив у серйозне ДТП.
Аварія сталася 27 вересня, коли боксер зі своєю командою повертався з тренувального табору, який проходив у Карпатах. "Мерседес", в якому вони їхали, вилетів на узбіччя і перекинувся.
На щастя, ніхто не постраждав, але автомобіль повністю розбитий:

Як писав Знай.ua, Денис Берінчик завоював титул WBO International, перемігши технічним нокаутом у сьомому раунді філіппінця Росеки Крістобаля.

Знай.ua зробив добірку найбільш епатажних появ Денис Берінчика в рингу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Берінчик показав, як готувався до бою з Морено.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще