Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олексій Михайличенко буде на своїй посаді як мінімум до кінця сезону 2019/2020.

Так, президент столичної команди Ігор Суркіс не планує звільняти наставника киян після провалу "Динамо" у Лізі Європи. Про це повідомляє Tribuna.

Динамо - Зоря
Динамо - Зоря
fakty.ua

Михайличенко отримає можливість провести зимові збори з командою, щоб в повній мірі підготувати її до другого кола української Прем'єр-ліги. Зазначається, що до матчу шостого туру ЛЄ проти "Лугано" положення головного тренера не знаходилося під питанням.

Як відомо, Олексій Михайличенко прийшов у "Динамо" в серпні 2019 року після звільнення Олександра Хацкевича, який не зумів вивести киян у груповий етап Ліги чемпіонів.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що Михайличенко прокоментував виліт "Динамо" з Ліги Європи.

Як повідомляв портал Знай.uа, київське "Динамо" програло в матчі з "Лугано" і вилетіло з Ліги Європи. Стало відомо, скільки грошей заробив клуб від УЄФА.

Також портал Знай.uа писав, що стали відомі всі можливі суперники донецького "Шахтаря" у плей-офф Ліги Європи.