Як відомо, футбольний клуб "Динамо" наразі завершив свій шлях до єврокубка в цьому сезоні після матчу з Лугано (1: 1). А відтак, стало відомо, скільки ж українські футболісти заробили грошей. І слід зауважити, що цифри вражають. Відповідна інформація з'явилася на офіційний сайт УЄФА

Як відзначається, за всю єврокубкову кампанію Динамо заробило близько 9,25 млн євро:

  • участь команди у кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів - 5 млн євро;
  • факт виступу в Лізі Європи - 2,92 млн євро;
  • одна перемога кияни - 570 тис. євро;
  • чотири нічиї -760 тис. євро;

Окрім цього, Динамо отримає виплату від УЄФА на підставі рейтингу клубів в кінці сезону, який був розрахований за виступами останніх десяти років.

Динамо - Лугано зіграли внічию 1:1, facebook.com/olympic.nsc
Динамо - Лугано зіграли внічию 1:1, facebook.com/olympic.nsc

Нагадаємо, головний тренер київського "Динамо" Олексій Михайличенко прокоментував поразку в матчі з "Лугано" і виліт з Ліги Європи. За словами тренера, його команда заслужила, щоб вийти з групи, але сама допустила багато помилок.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще
Як раніше писав Знай.ua, донецький "Шахтар" програв італійської "Аталанті" у заключному турі групового етапу Ліги чемпіонів з рахунком 0:3.

Як повідомляв портал Знай.ua, молодий тренер створив сенсацію у Лізі чемпіонів.