Чемпіон світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) проведе наступний бій проти Теофимо Лопеса, який 14 грудня переміг Річарда Коммі і завоював титул IBF у легкій вазі.
Теофимо Лопес переміг Річарда Коммі
Теофимо Лопес переміг Річарда Коммі
Ломаченко був присутній на цьому бою, і після перемоги Лопеса піднявся в ринг.
Ломаченко прокоментував майбутній бій.
"Звичайно, я хочу провести з ним об'єднання титулів. Зараз він чемпіон світу. Ласкаво просимо у мій клуб. Побачимося в квітні.
А що стосується його виступу, то мені складно щось говорити, тому як було всього два раунди. Я не зрозумів, що сталося. Але це бокс, тому ми його і любимо.
Він завжди був сильним. Він розумний боксер, але все залежить від суперника. У наступному році хочу об'єднати титули, а потім зустрітися з Джервонтою Девісом", - передає слова Ломаченко ESPN.
Бій Ломаченко - Лопес заплановано на квітень 2020 року. Це буде об'єднавчий поєдинок за пояси WBA, WBO, WBC і IBF у легкій вазі.
Глава Top Rank і промоутер Ломаченко Боб Арум заявив, що хоче провести поєдинок на головній арені "Медісон-сквер-гарден" в Нью-Йорку.

Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року
Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року

За словами Василя Ломаченка, він чекає на переможця бою Річард Коммі - Теофимо Лопес, який пройде 14 грудня.
"Коли наступний бій? Я чекаю переможця поєдинку Коммі - Лопес. Мені здається, що в цьому поєдинку переможе саме Річард Коммі.
Чому? Він дуже сильний і має великий розмах рук. І, як ми всі бачили в останній раз, Лопесу важко битися з боксерами з довгими руками", - розповів Ломаченко в інтерв'ю EsNews.

Як повідомляв портал Знай.ua,

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще