Чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов (28-0) проведе наступний бій проти американця Тоні Фергюсона (25-3).

Бій Нурмагомедов - Фергюсон відбудеться 18 квітня в Брукліні. На кону - титул Хабіба.

Нурмагомедов поділився тактикою на майбутній бій.
"Ми не збираємося міняти тактику. Будемо бороти, ламати, кидати. А він, якщо зможе, нехай щось цьому протиставить.
Найближчий бій - це велика мотивація для мене. Треба подивитися, чи залишилася ще мотивація в UFC, але взагалі суперників залишилося не так багато", - розповів Нурмагомедов.

Як раніше писав Знай.ua, тренер Нурмагомедова назвав умову реваншу з екс-чемпіоном UFC у двох вагових категоріях Конором Макгрегором (21-4).

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Конор Макгрегор і Хабіб Нурмагомедов, Getty Images
Конор Макгрегор і Хабіб Нурмагомедов, Getty Images

За його словами, це можливо, якщо інші бійці відмовляться їхати до Росії.

"Теоретично бій може відбутися. Якщо два бійці, які мають право битися з Хабібом, відмовляться приїжджати в Росію. Це один з варіантів.

Різкі висловлювання Макгрегора? Залишилося шоу, ігри, заяви, клоунада. Але він же ні в кого не виграв 3,5 роки. Все говорить і говорить. Але людям потрібні бої. Раніше у нього виходило, а тепер його знищують", - сказав Нурмагомедов-старший.

Нагадаємо, Хабіб Нурмагомедов достроково переміг Конора Макгрегора у жовтні 2018 року. Після цього Макгрегор неодноразово заявляв про бажання провести реванш.

Як писав Знай.ua, 7 вересня в Абу-Дабі (ОАЕ) відбувся турнір UFC 242, в головній події якого Хабіб Нурмагомедов (28-0) захистив свій титул у бою проти американця Дастіна Пор'є (25-6).

Хабіб Нурмагомедов і Дастін Пор'є, Getty Images
Хабіб Нурмагомедов і Дастін Пор'є, Getty Images

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Нурмагомедов може провести наступний бій проти екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях легендарного канадського бійця Жоржа Сен-П'єра (28-2), який оголосив про завершення спортивної кар'єри.

Як повідомляв портал Знай.ua, Нурмагомедов заговорив про завершення кар'єри.