Південноафриканський тенісист, екс-п'ята ракетка світу Кевін Андерсон провів благодійну акцію Courtside Cause.
В рамках акції Андерсон зіграв у теніс з братами Бобом та Майком Брайанами, а також з Шелбі Роджерс та Коко Гауфф.
Крім того, тенісист виставив на аукціон екіпіровку Наомі Осаки, Роджера Федерера, Медісон Кіс і Марії Шарапової.
Всі виручені гроші Кевін пожертвує в кілька благодійних організацій, які допомагають дітям в отриманні початкової освіти, тваринам з притулку та у фонд по захисту навколишнього середовища.

Як писав Знай.ua, перша ракетка України Еліна Світоліна заснувала свій благодійний фонд для допомоги талановитим дітям.

Світоліна створила платформу для розвитку і підтримки юних спортсменів.

Фонд Еліни Світоліної ще у вересні відкрив дитячий тенісний табір, в якому з 400 претендентів були відібрані 20 найбільш перспективних. В результаті подальшого відбору четверо тенісистів віком 12 років (Настя Чернякова з Кам'янського, Ліза Котляр з Дніпра, Максим Калабишка з Івано-Франківська і Сашко Височенко з Нової Каховки) потрапили в спеціальну програму фонду.

На цих дітей очікує навчання за індивідуальною програмою з провідними українськими і зарубіжними фахівцями, поїздки на європейські та інші турніри. Також їм буде надано екіпірування.

Як повідомляв портал Знай.ua, Еліна Світоліна завершила сезон у статусі шостої ракетки світу.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще