Президент футбольного клубу "Райо Вальєкано" Рауль Мартін Преса звернувся у поліцію через скандальний інцидент з українським футболістом Романом Зозулею, пише Union Rayo.
За інформацією джерела, Рауль Мартін Преса хоче, щоб винних знайшли і покарали.
"Поліція повинна їх знайти, у них є камери. І вони можуть ідентифікувати тих божевільних, які ображали хлопця", - заявив Преса.

Нагадаємо, матч між іспанськими клубами "Райо Вальєкано" - "Альбасете" був зупинений через образливі вигуки фанатів на адресу українського нападника "Альбасете" Романа Зозулі.

В кінці першого тайму вболівальники "Райо" почали освистувати Зозулю і вигукувати з трибун "Зозуля - е**ний нацист".

Арбітр призупинив матч на декілька хвилин, але команди дограли перший тайм - 0:0.
На другий тайм гравці "Альбасете" відмовилися виходити.

Після матчу Зозуля прокоментував цю подію та жорстко осадив фанатів "Райо Вальекано":

"Вони (фанати "Райо Вальєкано") не ображають мене за те, що я нацист. Вони ображають мене, бо я вмію читати і тому, що я приймаю душ щодня. У цьому районі народ це засуджує", - сказав Зозуля.
Нагадаємо, Роман Зозуля в 2017 році перейшов в "Райо Вальєкано" на правах оренди, але не зіграв за команду жодного матчу, оскільки фанати клубу змусили керівництво відмовитися від українського футболіста, аргументуючи це його нацистськими політичними поглядами.
У вересні 2017 року Зозуля підписав контракт з "Альбасете".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Під час травми в 2015 році Зозуля допомагав українській армії, заснувавши разом з волонтерами Дніпра фонд "Народна армія". Виставив на аукціон свою медаль фіналіста Ліги Європи, щоб виручені кошти спрямувати на потреби бійців АТО.

Роман Зозуля
Роман Зозуля

Футболіст фотографувався з військовими, у тому числі з батальйону "Азов", позував з автоматом, а також публікував фото зі Степаном Бандерою.

Роман Зозуля
Роман Зозуля

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський став на захист Зозулі після скандалу з ультрас "Райо Вальєкано".