Нападаючий мюнхенської "Баварії" Роберт Левандовські буде прооперований після матчу з німецьким футбольним клубом "Вольфсбургом" у 17-му турі чемпіонату Німеччини, який відбудеться вже в суботу, 21 грудня. Про це повідомив головний тренер мюнхенців Ханс-Дітер Флік.

Роберт Левандовскі

"Роберт буде прооперований відразу ж після завтрашнього матчу. Ми не хочемо втрачати часу. Його відновлення займе від 10 до 14 днів", – передає слова Фліка пресслужба клубу.

Футболісту потрібно хірургічне втручання на паху, через що на відновлення знадобиться приблизно два тижні. Якраз на цей час припаде зимова пауза в Бундеслізі, так що Левандовскі навіть не ризикує пропустити матчі своєї команди.

Роберт Левандовскі

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що талановитий уругвайський півзахисник мадридського "Реала" Федеріко Вальверде підписав новий контракт з клубом.

Як повідомляв портал Знай.ua, зірковий нападник каталонської "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі визнаний найкращим гравцем року за версією британського видання The Guardian.

Також портал Знай.ua писав, що експівзахисник німецького футбольного клубу "Баварія" Бастіан Швайнштайгер повідомив про завершення своєї кар'єри.