Капітан "Олександрії" Андрій Запорожан поділився очікуваннями від протистояння з київським "Динамо" в рамках 1/4 фіналу Кубка України. Про це повідомляє офіційний сайт УАФ.

Андрій Запорожан

""Олександрії" вже доводилося зустрічатися з "Динамо" в кубковому турнірі. Пам'ятається, у 2016 році ми навіть змусили киян достроково зійти з дистанції на чвертьфінальній стадії. Звичайно, нам дуже хочеться повторити той успіх", - згадує він.

Також Запорожан пригадав, що динамівці відстали від донецького "Шахтаря" в чемпіонаті.

"Мені доводилося чути думки деяких експертів, які вважають, що після того, як динамівці значно відстали від "Шахтаря" в чемпіонаті, тепер вони зосередяться на виступі в кубковому турнірі, де будуть намагатися завоювати почесний приз. Але це нас не лякає, тому що в "Олександрії" теж честолюбні плани", - сказав Андрій.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Андрій Запорожан

До того ж, він заявив, що потрібен відпочинок для того, щоб відновити свої сили перед грандіозним матчем. Капітан сподівається, що ніякі погодні умови не зіпсують матч і гравці зможуть повною мірою показати, на що вони здатні.

"Зараз головне – правильно відновитися після виснажливої першої частини сезону і як слід підготуватися до нових випробувань. І бажано, щоб в нашому березневому чвертьфінальному протистоянні з "Динамо" обійшлося без катаклізмів погоди, і гравці могли продемонструвати все своє вміння", – резюмував Андрій.

Слід зазначити, що матч 1/4 фіналу Кубка України "Динамо" - "Олександрія" відбудеться 4 березня.

Нагадаємо, що київське "Динамо" готує масштабне оновлення складу, тому планує в наступному році попрощатися з багатьма легіонерами.

Як повідомляв портал Знай.ua, ексгравець і тренер київського футбольного клубу "Динамо" білорус Олександр Хацкевич очолив футбольний клуб другого російського дивізіону "Ротор".

Також портал Знай.ua писав, що знаменитий форвард київського "Динамо" Артем Бесєдін потрапив у дуже гучний скандал. Так, нападник не пройшов допінг-тест після матчу п'ятого туру групового етапу Ліги Європи проти "Мальме" (3:4).