Сьогодні вранці в Англій пішов з життя легендарний футболіст, колишній півзахисник клубу Вест Хем Мартін Пітерс, повідомляє The Sun з посиалнням на офіційний сайт клубу.

У складі Вест Хему Пітерс з 1959 по 1970 рік зіграв 302 матчі, в яких забив 81 гол. Потім грав за Тоттенхем, Норвіч, Шеффілд Юнайтед та Горлстон. З 1966 по 1974 рік Пітерс грав за збірну Англії, у футболці якої провів 67 матчів та забив 20 голів, один з яких — у фіналі чемпіонату світу 1966 року проти збірної ФРН. Саме його гол перевів матч в додатковий час, у якому Англія здобула свій поки що єдиний чемпіонський титул.

У 2006 році Пітерса було включено до Зали слави англійського футболу. Останні роки він боровся з хворобою Альцгеймера.

Нагадуємо, що нещодавно колишній гравець та тренер київського Динамо Олександр Хацкевич став тренером російського клубу Ротор з Волгограду.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, 44-річний ексворотар київського "Динамо" і збірної України Олександр Шовковський зробив несподівану заяву.

Також портал Знай.ua писав, що київське "Динамо" готує масштабне оновлення складу, тому планує в наступному році попрощатися з багатьма легіонерами.