Вболівальники іспанського футбольного клубу "Альбасете", за який виступає український нападник Роман Зозуля, який зазнав звинувачень у нацизмі, вивісили банер на матчі іспанської Сегунди проти Ельче.

Вболівальники

"Ми всі — Зозуля", - написано на банері.

Тим самим фанати клубу другого за рангом дивізіону Іспанії підтримали українського футболіста після образ з боку вболівальників "Райо Вальєкано" в минулому турі першості.

До того ж, на 10-й хвилині вболівальники "Альбасете" скандували ім'я нападника, який виступає під 10-м ігровим номером за команду.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Слід зазначити, що Зозуля провів на полі весь ігровий час, однак результативними діями він не відзначився, а його клуб програв Ельче з рахунком 0:1.

Роман Зозуля

Нагадаємо, що президент футбольного клубу "Райо Вальєкано" Рауль Мартін Преса звернувся в поліцію за скандального інциденту з українським футболістом Романом Зозулею.

Як повідомляв портал Знай.ua, голкіпер київського "Динамо" Денис Бойко був змушений відповісти на незручне запитання, яке йому поставив український нападник "Альбасете" Роман Зозуля.

Також портал Знай.ua писав, що український нападник "Альбасете" Роман Зозуля прокоментував скандальний матч "Райо Вальєкано" - "Альбасете", який був зупинений через образливих вигуків уболівальників на його адресу.