Захисник австрійського "Зальцбурга" Патрік Фаркаш зізнався, що матчем з "Наполі" в груповому раунді Ліги чемпіонів він переніс інсульт.
Це сталося на тренуванні перед матчем.
За словами Патріка, він подумав, що вмирає.
"Мені дійсно нема чого приховувати. Думаю, що кожен фанат повинен знати, що зі мною сталося. Перед матчем Ліги чемпіонів проти Наполі в мене стався інсульт. Я був бранцем свого тіла. Хотів рухатися, але не міг. Я думав про те, що відбувається, і ненадовго подумав, що все скінчено і я можу померти. Це дуже неприємні спогади. Сподіваюся, що вже у 2020 році я знову зможу зіграти за команду", - передає слова футболіста ESPN.
Зараз Фаркаш продовжує курс реабілітації, але вже повернувся до тренувань.

Як раніше повідомляв Знай.ua, 19-річний захисник "Манчестер Юнайтед" Макс Тейлор переміг рак, і вже відновив тренування з командою U-23.

Макс Тейлор
Макс Тейлор

Лікарі вчасно виявили хворобу і провели успішний курс хіміотерапії. Відновлення зайняло 11 місяців.

"Я відчуваю себе дуже гордим і щасливим, що повернувся на поле і тепер перебуваю поруч зі своїми товаришами по команді та друзями.

Без неоціненної підтримки моєї сім'ї, товаришів по команді і, звичайно, медсестер і лікарів, моє повернення до навчання на цьому етапі було б неможливим.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Я хочу подякувати всьому медичному та спортивному персоналу клубу, з яким я працював протягом всієї моєї реабілітації", - передає слова Тейлора Sky Sports.

На своїй сторінці в Instagram футболіст написав, що щасливий приступити до тренувань.

Як повідомляв портал Знай.ua, легендарний футболіст, голкіпер "Порту" Ікер Касільяс повернувся до тренувань після пережитого інфаркту.