Авторитетне видання Forbes опублікувало рейтинг найбільш високооплачуваних спортсменів десятиліття - з 2009 по 2019 роки.

Очолив рейтинг екс-чемпіон світу в п'яти вагових категоріях американець Флойд Мейвезер-молодший (50-0, 27 КО). За це десятиліття боксер заробив 915 мільйонів доларів.

На другій сходинці опинився нападник "Ювентуса" і збірної Португалії Кріштіану Роналду. Футболіст заробив $800 млн.

Кріштіану Роналду, Getty Images
Кріштіану Роналду, Getty Images

А замикає трійку лідерів нападник "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі. Його дохід склав $750 млн.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Ліонель Мессі, Getty Images
Ліонель Мессі, Getty Images

У топ-10 також увійшли: баскетболіст Леброн Джеймс ($680), тенісист Роджер Федерер ($640), гольфісти Тайгер Вудс ($615) і Філ Мікельсон ($480), боксер Менні Пакьяо ($435), баскетболіст Кевін Дюрант ($425) та пілот "Формули-1" Льюїс Хемілтон ($400).

Сумарний дохід перших десяти спортсменів за 10 років склав $6,1 мільярда.

Як писав Знай.ua, Мейвезер анонсував своє повернення. Про це боксер повідомив в Instagram.

"Відновлюю кар'єру в 2020 році", - написав Флойд.

Крім того, Мейвезер повідомив, що співпрацює з президентом UFC Даною Уайтом.
"Я і Дана Уайт знову працюємо разом, щоб принести світові ще одну захоплюючу подію у 2020 році", - написав боксер.

Як раніше писав Знай.ua, Флойд Мейвезер заявив, що не повернеться в професійний бокс.

Своє рішення Мейвезер пояснив тим, що турбується про своє здоров'я.
"Мені кажуть повернутися в бокс, але здоров'я перш за все. Бокс - дуже і дуже нещадний вид спорту. За останні роки кілька боксерів загинули на рингу. Потрібно знати, коли вішати рукавички на цвях.
У мене була велика кар'єра, але я до сих пір подорожую і проводжу виставкові бої. Можу заробляти на цьому 10-30 мільйонів доларів за поєдинок. Думаю, так я можу заробити більше, ніж переважна частина нинішніх боксерів", - передає слова Мейвезера BoxingScene.
Нагадаємо, 31 грудня 2018 року Мейвезер провів виставковий боксерський поєдинок проти японського бійця MMA Теншина Насукави, нокаутувавши його в першому раунді. За той бій Мейвезер отримав 9 млн. доларів.
20-річний Тенсін Насукава достроково програв у бою проти Флойда Мейвезера
20-річний Тенсін Насукава достроково програв у бою проти Флойда Мейвезера
Як повідомляв портал Знай.ua, Флойд Мейвезер в черговий раз прокоментував можливий реванш з екс-чемпіоном UFC у двох вагових категоріях Конором Макгрегором (21-4).