Український боксер, який виступає в середній ваговій категорії, Сергій Дерев'янченко (13-2, 10 КО) залишився без промоутера.
Дерев'янченко повідомив, що його контракт з промоутером Лу Дібеллою закінчився, і він не буде його продовжувати.
"У мене закінчився контракт з Лу Дібеллою. Виходить, що я зараз вільний агент. Він ще не пропонував новий, тому що я поки перебуваю в Україні. Але, коли повернуся в Штати, то, напевно, якусь пропозицію мені зробить. Я її подивлюся, звичайно, але я б не хотів з ним більше працювати.
Причина в тому, що два роки тому у мене були дуже великі простої. Він мені не міг організувати бої. І гонорари були маленькі. Було важко.
Так що, хто хоче стати моїм промоутером, повинен запропонувати мені п'ять боїв і хорошу суму, шість нулів (посміхається)", - розповів Дерев'янченко.
Як писав Знай.ua, Сергій Дерев'янченко заявив про бажання провести бій з чемпіоном світу в чотирьох вагових категоріях Саулем Альваресом (53-1-2, 36 КО).

Як раніше повідомляв Знай.ua, Дерев'янченко розповів, що титульний бій проти Геннадія Головкіна (40-1-1, 35 КО), який він програв одноголосним рішенням суддів, приніс йому найбільший гонорар в кар'єрі.

За словами боксера, за цей бій він заробив більше, ніж за всю кар'єру.
"Фінансові умови були більш вигідними, ніж з Альваресом. Хоча з Саулем теж намічався грошовий бій. Ми домовлялися, але от як раз в цьому плані і не змогли дійти згоди. Вони вважали, що Альварес - чемпіон, а я програв Джейкобсу, у якого виграв Сауль. Вони відмовилися боксувати тому, що я нібито вимагав багато грошей", - розповів Дерев'янченко в інтерв'ю режисерові Сергію Долбілову.
Нагадаємо, бій Дерев'янченко - Головкін відбувся 5 жовтня на Madison Square Garden в Нью-Йорку.
Дерев'янченко програв Головкіну одноголосним рішенням суддів.
Судді одноголосним рішенням віддали перемогу Геннадію Головкіну
Судді одноголосним рішенням віддали перемогу Геннадію Головкіну

Як повідомляв портал Знай.ua, бій Дерев'янченко - Головкін спровокував хвилю гніву.