Чемпіон WBO International в легкій вазі Денис Берінчик (12-0, 7 КО) повернувся до тренувань.
"Друзі, вибачте, що мене так довго не було. Я відпочивав від своїх тренувань і від вас усіх. Так що тепер я на зв'язку, я в спорті, я у справі, я в темі. Всім - сила, всім - спорт", - повідомив Берінчик.

Беринчик вернулся к тренировкам после победы над Морено 💪 Интернациональный чемпион #WBO в легком весе, напомним, в октябре в Киеве провёл вторую защиту титула 😎 #украинскийбокс #беринчик #лакипанчнет #ukrainianboxing #berinchyk #luckypunchnet

Geplaatst door Luckypunch.net op Donderdag 26 december 2019

Але і під час відпочинку Берінчик показав, що займатися спортом можна скрізь, навіть на прогулянці з маленькою донькою.

На своїй сторінці в Instagram боксер опублікував відео:
"Я завжди в русі! Навіть на прогулянці з дитиною можу знайти місце, щоб позайматися. Не шукайте виправдань, знайдіть хоча б 5 хвилин в день для вашого здоров'я", - написав Берінчик.

Як писав Знай.ua, у своєму останньому поєдинку Денис Берінчик переміг мексиканця Лопеса Морено (26-3, 19 КО), і захистив свій титул WBO International.

Нагадаємо, напередодні бою Берінчик потрапив у серйозне ДТП.
Аварія сталася 27 вересня, коли боксер зі своєю командою повертався з тренувального табору, який проходив у Карпатах. "Мерседес", в якому вони їхали, вилетів на узбіччя і перекинувся.
На щастя, ніхто не постраждав, але автомобіль повністю розбитий:

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як писав Знай.ua, Денис Берінчик завоював титул WBO International, перемігши технічним нокаутом у сьомому раунді філіппінця Росеки Крістобаля.

Знай.ua зробив добірку найбільш епатажних появ Денис Берінчика в рингу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Берінчик показав, як готувався до бою з Морено.