Чемпіон світу WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі британець Ентоні Джошуа (23-1, 21 КО) найближчим часом проведе бій в Африці.
Про це повідомив менеджер британця Фредді Каннінгем.
За його словами, Джошуа хоче битися в Африці.
"Промоутер Едді Хірн вивчає цей варіант, так як пропозиція вже надійшла. Ми не говоримо про те, що наступний бій Джошуа проведе в Африці. Скажімо так, час ще не настав. Але Джошуа хоче битися в Африці. І 100% рано чи пізно він це зробить.
Просто в Саудівській Аравії все пройшло настільки круто, що тепер вони хочуть і далі бути в курсі справи. А в Британії завжди буде безліч варіантів. Чому нас цікавить стадіон Tottenham Hotspurs? Все просто. Ця прекрасна нова арена знаходиться в тому районі, де Джошуа виріс", - розповів Каннінгем.
Джошуа переміг Руїса рішенням суддів, twitter.com/MatchroomBoxing
Джошуа переміг Руїса рішенням суддів, twitter.com/MatchroomBoxing

Як писав Знай.ua, Ентоні Джошуа може відмовитися від одного з чемпіонських поясів.

Це пов'язано з обов'язковими захистами поясів. Справа в тому, що WBO і IBF практично одночасно призначили Джошуа обов'язкові захисти проти Олександра Усика (WBO) і Кубрата Пулєва (IBF), і поки що не можуть досягти компромісу.
Олександр Усик, К2 promotions
Олександр Усик, К2 promotions
Як розповів промоутер британця Едді Хірн, організації поки не можуть знайти компроміс в питанні черговості проведення захистів.
Як раніше писав Знай.ua, перед боєм з Олександром Усиком (17-0, 13 КО) Ентоні Джошуа проведе захист титулу IBF з обов'язковим претендентом Курбатом Пулєвим.

Як писав Знай.ua, Ентоні Джошуа, який переміг в реванші мексиканця Енді Руїса (33-2, 21 КО) і повернув чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF і IBO, повинен провести обов'язковий захист титулів в бою з Олександром Усиком (17-0, 13 КО).

WBO дала Джошуа півроку на проведення цього бою.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик зізнався, навіщо йому бій з Джошуа.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще