Youtube-канал ТОПЕР склав рейтинг найвидатніших боксерів всіх часів.
Топ-5 очолив легендарний американський боксер Мухаммед Алі, один з найвідоміших боксерів в історії світового спорту.
Другим став американець Джо Луїс, якого по праву вважають одним з найвидатніших панчерів усіх часів. А замикає трійку лідерів американський важковаговик Евандер Холіфілд.
Топ-5 найвидатніших боксерів світу за версією ТОПЕР:
  1. Мухаммед Алі
  2. Джо Луїс
  3. Евандер Холіфілд
  4. Майк Тайсон
  5. Роккі Марчіано

Як писав Знай.ua, чемпіон світу в чотирьох вагових категоріях Сауль Альварес (53-1-2, 36 КО) став боксером року за версією авторитетного видання The Ring.
У цьому році 29-річний Альварес об'єднав титули в середній вазі, а в листопаді піднявся на дві вагові категорії і нокаутував росіянина Сергія Ковальова в бою за пояс чемпіона світу WBO.
Його наставник Едді Рейносо став тренером року.
Сауль Альварес, facebook.com/SaulCaneloAlvarez
Сауль Альварес, facebook.com/SaulCaneloAlvarez
Як раніше писав Знай.ua, Сауль Альварес після перемоги над росіянином Сергієм Ковальовим (34-3-1, 29 КО) очолив рейтинг найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії (P4P) за версією авторитетного журналу The Ring.

Сауль Альварес нокаутував Сергія Ковальова, facebook.com/SaulCaneloAlvarez
Сауль Альварес нокаутував Сергія Ковальова, facebook.com/SaulCaneloAlvarez

Альварес змістив з першого місця чемпіона світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василя Ломаченка (14-1, 10 КО), який опустився на другу сходинку.

Нагадаємо, Альварес нокаутував Ковальова і став чемпіоном WBO в напівважкій вазі. Таким чином, Сауль Альварес став чемпіоном у чотирьох вагових категоріях.

Сауль Альварес, facebook.com/SaulCaneloAlvarez
Сауль Альварес, facebook.com/SaulCaneloAlvarez

Як повідомляв портал Знай.ua, промоутер порівняв Василя Ломаченка та Сауля Альвареса.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще