Чемпіон світу WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі британець Ентоні Джошуа (23-1, 21 КО) оцінив шанси екс-чемпіона Тайсона Ф'юрі (29-0-1, 20 КО) в змішаних єдиноборствах.

Крім того, Джошуа заявив, що і сам не проти спробувати свої сили в ММА.

"Я думаю, людям легко говорити іншим, що їм не слід робити, але я вважаю, що не варто встановлювати в житті будь-які межі. Якщо надається можливість, то мені здається, що кожен повинен випробувати себе і дізнатися, на що він здатний.

Так що якщо ММА або зйомки у фільмі, або ще щось подібного роду підвернеться під руку, я обов'язково скористаюся цим, тому що життя в мене одне, а значить, я можу спробувати все, що мені пропонують", - передає слова Джошуа RT.

Як писав Знай.ua, Ф'юрі повідомив, що вже тренується з ММА.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Тайсон Ф'юрі, Getty Images
Тайсон Ф'юрі, Getty Images

Крім того, Ф'юрі розповів, що колишній чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4) запропонував йому тренуватися під його керівництвом.

"Упевнений, що Конор - фантастичний боєць. Він запропонував мені потренуватися, якщо я колись захочу перейти в ММА. Хіба можна знайти кращого тренера, ніж Конор Макгрегор? Я чекаю можливості потренуватися з Конором. Ми всі розплануємо, після чого я приїду до нього в Дублін.

Конор Макгрегор
Конор Макгрегор

Минулого тижня я вже провів тренування з ММА з Дарреном Тіллєм. Це приносить мені справжнє задоволення. Я не знаю, де і коли відбудеться бій дебют в ММА. Але після завершення боксерської кар'єри я подумаю про це", - передає слова Ф'юрі Boxing Scene.

Нагадаємо, Ф'юрі вирішив замінити тренера напередодні реваншу з чемпіоном WBC Деонтеєм Уайлдером (42-0-1, 41 КО), який відбудеться в лютому 2020 року.

Як писав Знай.ua, промоутер оцінив шанси Ф'юрі в реванші з Уайлдером.

Деонтей Уайлдер і Тайсон Ф'юрі
Деонтей Уайлдер і Тайсон Ф'юрі

Як повідомляв портал Знай.ua, Ф'юрі розповів, коли завершить кар'єру.