Цими днями відомий захисник "Краковії" Олексій Дитятьєв зробив гучне зізнання. Так, він розповів, чому їхня команда обходить трибуни з уболівальниками, а також, що найчастіше фанати запитують у футболістів, пише Tribuna.

Відтак, за його словами, фанати залишаються після матчів та обходять з ними трибуни, бо "хочуть бути причетними до події". Також Дитятьєв додав, що дуже часто уболівальники просять в нього футболку, однак він не може її дати, бо купує за власні кошти.

Олексій Дитятьєв

"Дай футболку", - найпопулярніше. Я все розумію, але на всіх просто не розірвуся. Ми ці футболки за свої гроші купуємо, а люди думають, що ми їх безкоштовно отримуємо. Тому якщо всім людям на стадіоні дам футболки, в кінці місяця зарплату не отримаю, - сказав Дитятьєв.

Нагадаємо, Хацкевича звільнили з посади головного тренера "Динамо" в серпні 2019 року. Разом з Хацкевичем було звільнено весь тренерський штаб першої команди. На його місце призначили Олексія Михайличенка.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також Знай.ua писав, що український півзахисник лондонського "Вест Хема" Андрій Ярмоленко знявся у різдвяній рекламі "Вест Хема".

Як повідомляв Знай.ua, Кріштіану Роналду забив неймовірний гол у матчі 17-го туру італійської Серії A проти "Сампдорії".