Як відомо, знаменитий український футболіст, а також фланговий півзахисник київського "Динамо", молодіжної збірної України, Віктор Циганков активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує фанатів різноманітними фотографіями та відеороликами. Так, перед новорічними святами, спортсмен підготував цікавий подарунок прихильникам.

Цього разу футболіст опублікував відео, на якому він з власною сестрою танцює на вулиці. Зауважимо, що на відеоролику видно, що молодик при цьому майже голий, та витанцьовує в одних лише шортах.

Віктор Циганков
Віктор Циганков

Зауважимо, що окрім самого спортсмена та його сестри, на задньому плані танцює ще одна дівчина, щоправда, хто ж саме, невідомо. Ймовірно, це дівчина самого футболіста, але підтвердження цьому немає.

Зауважимо, що в фанатам таке відео дуже сподобалось, адже всього тільки за понад годину його переглянули не менше двадцяти тисяч користувачів соцмережі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Хацкевича звільнили з посади головного тренера "Динамо" в серпні 2019 року. Разом з Хацкевичем було звільнено весь тренерський штаб першої команди. На його місце призначили Олексія Михайличенка.

Також Знай.ua писав, що український півзахисник лондонського "Вест Хема" Андрій Ярмоленко знявся у різдвяній рекламі "Вест Хема".

Як повідомляв Знай.ua, Кріштіану Роналду забив неймовірний гол у матчі 17-го туру італійської Серії A проти "Сампдорії".