Боксери Деонтей Уайлдер, який є чемпіоном світу за версією WBC, та лінійний чемпіон Тайсон Фьюрі, які змагаються у надважкій вазі, збираються провести ще один бій, повідомляє BoxingScene.

Як повідомляється, сторони вже розпочали переговорний процес відносно третього поєдинка при тому, що другий бій між ними лише має пройти 22 лютого в Лас-Вегасі. За словами промоутера Боба Арума, в домовленості щодо другого бою є пункт, згідно з яким той з боксерів, хто програє у другому поєдинку, матиме право вимагати ще одного бою. “Отже, реванш можливий”, - зазначив Арум.

Перший бій між Уайлдером та Фьюрі переможця не виявив — завершився внічию. Квитки на другий матч між цими боксерами можна придбати, починаючи з вчорашнього дня, 28 грудня.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадуємо, що після поєдинків з Уайлдером Фьюрі планує перейти з боксу до змішаних єдиноборств (ММА).

Як писав Знай.ua, Фьюрі вирішив замінити тренера напередодні реваншу з чемпіоном WBC Деонтеєм Уайлдером (42-0-1, 41 КО), який відбудеться в лютому 2020 року.

Також Знай.ua повідомляв про те, що, Тайсон Фьюрі розповів, коли завершить кар'єру.