В матчі 20 туру Англійської Прем’єр-Ліги Манчестер Сіті, у складі якого грав український півзахисник Олександр Зінченко, здобув перемогу над клубом Шеффілд Юнайтед, повідомляє телеканал “24”.

Обидва голи були забиті у другому таймі. Спочатку Серхіо Агуеро на 52-й хвилині забив точним ударом під поперечку, а за вісім хвилин до завершення зустрічі остаточний рахунок встановив Кевін де Брюйне, який ударом в нижні кут замкнув передачу Ріяда Мареза.

Олександр Зінченко, Getty Images
Олександр Зінченко, Getty Images

Відомий онлайн-ресурс WhoScored за цей матч поставив Зінченку вистку оцінку 7.5. Це третя оцінка після Ріяда Мареза та Кевіна де Брюйне.

Після цієї перемоги в Манчестер Сіті вже 41 очко і в турнірній таблиці вони знаходяться на третій позиції.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно найкращим футболістом збірної України у 2019 році був визнаний гравець італійської Аталанти Руслан Малиновський, який грає на позиції центрального півзахисника та став першим за п’ять років гравцем цього амплуа, який отримав це визнання.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Малиновський вперше став батьком.

Також Знай.ua розповідав про те, як Зінченко пожартував над одноклубником.