У матчі 7-го туру Прем'єр-ліги Англії проти Брайтон Енд Хоув Альбіон український півзахисник Олександр Зінченко вперше в сезоні з'явився в основі Манчестер Сіті і відіграв весь матч, який "городяни" виграли з рахунком 2:0.

21-річний українець показав відмінну гру і отримав від Whoscored оцінку 8,0.

Завдяки цьому Зінченко увійшов до збірної туру АПЛ.

Збірна 7-го туру Прем'єр-ліги Англії:

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Гаццанига (Тоттенгем; 8,1) – Сабалета (Вест Гем; 7,6), Давид Луїс (Челсі; 8), Зінченко (Манчестер Сіті; 8) – Стерлінг (Манчестер Сіті; 9,1), Гуйє (Евертон, 8,3), Сігурдссон (Евертон, 9,3), Андерсон (Вест Гем, 8,5) – Агуеро (Манчестер Сіті, 8,3), Кейн (Тоттенэм, 8,7).

Зінченко та Манчестер Сіті

У 7-му турі Прем'єр-ліги Англії Манчестер Сіті виграв у Брайтон Енд Гоув Альбіона з рахунком 2:0.

А український півзахисник "городян" Олександр Зінченко вперше зіграв повний матч в АПЛ. Українець знову грав на позиції лівого захисника. Саме в такій ролі у своїй команді бачить Олександра наставник Ман Сіті Хосеп Гвардіола. До речі, це другий поспіль поєдинок Зінченко в основному складі Манчестер Сіті.

Голи у складі "городян" забивали Рахім Стерлінг і Серхіо Агуеро.

Манчестер Сіті вийшов на перше місце в чемпіонаті Англії, набравши 19 очок у 7 матчах.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, скільки у Вест Гемі заробляє український плеймейкер Андрій Ярмоленко.