Відомий угорський футбольний арбітр Віктор Кашшаі завершив суддівську кар’єру, повідомляє Федерація футболу Угорщини.

Кашшаі нещодавно виповнилось 44 роки — цей вік є максимальним для арбітра ФІФА. Працювати на міжнародному рівні угорець почав у 2003 році, а в 2011-му обслуговував фінальний матч Ліги Чемпіонів УЕФА між іспанською Барселоною та англійським Манчестер Юнайтед, яка завершилась перемогою Барселони з рахунком 3:1.

Віктор Кашшаі. Фото: FIFA

Українським вболівальникам він запам’ятався подвійною помилкою під час матчу чемпіонату Європи 2012 року між збірними України та Англії, коли спочатку бригада Кашшаі не помітила офсайду в Артема Мілевського, а потім не зарахувала гол, який Марко Девіч забив з його подачі.

Ще однієї помилки Кашшаі припустився в матчі Ліги Чемпіонів 2018 року між донецьким Шахтарем та Манчестер Сіті, коли поставив пенальті в ворота Шахтаря. Згодом угорський арбітр сам визнав своє рішення смішним.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Нагадуємо, що український півзахисник Олександр Зінченко був визнаний одним з найкращих гравців матчу Англійської Прем’єр-Ліги між його Манчестер Сіті та Шеффілд Юнайтед.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Малиновський вперше став батьком.

Також Знай.ua розповідав про те, як Зінченко пожартував над одноклубником.