Перша ракетка України і шоста ракетка світу Еліна Світоліна зазначила, що на даному етапі кар'єри для неї на першому місці досягнення і титули, а не зароблені призові.

Еліна Світоліна, фото Getty Images
Еліна Світоліна, фото Getty Images

"Потрібно не дивитися в свій банківський рахунок. Я так і роблю. У мене батько займається фінансами — буквально не дивлюся, що там відбувається. Звичайно, знаю, скільки заробляю. Це всім видно. Але також у мене є дуже великі витрати на ту ж команду — там чотири людини. Зовсім не фокусуюся на грошах. Знаю, що граємо на великі гроші, великі призові. Але потрібно думати і ставити завдання. Моя мета — забрати якомога більше титулів. Це повинно стояти на першому місці", — розповіла спортсменка в інтерв'ю сайту "Трибуна".

Але на відміну від більшості людей, Світоліна пояснила, що титули її мотивують більше, ніж гроші.

Відзначимо, що новий сезон українка почне з виступу на турнірі в австралійському Брісбені з загальним призовим фондом майже 1,5 млн доларів, який пройде з 6 по 12 січня. Він стане однією з головних репетицій перед стартом 20 січня Відкритим чемпіонатом Австралії.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, українська чемпіонка Світоліна покинула ракетку і схопилась за сокиру.

Так, разом з бойфрендом Гаелем Монфісом Еліна Світоліна побувала в спеціалізованому клубі з метання сокир. Ця розвага останнім часом набрала популярності, і українська чемпіонка вирішила не відставати від трендів.

Вихід у фінал Підсумкового турніру WTA дозволив Світоліній заробити 1080 очок в рейтинг.

У минулому році Світоліна завершила сезон на четвертому місці найкращих тенісисток світу, а в 2017 році також була шостою.