Талановита українська тенісистка повернулася на корт після важкої травми - у травні 2019 Дарина Лопатецька перенесла важку операцію на коліні, яку їй оплатила Еліна Світоліна.

Юна і перспективна українська тенісистка Дарина Лопатецька невдало провела свій перший поєдинок у 2020 році,повідомляє isport.

16-річна спортсменка почала рік на турнірі ITF W25 в Гонконзі і їй відверто не пощастило - Дарині випав жереб грати проти другої ракетки турніру Заріни Діяс з Казахстану.

Лопатецька не змогла нічого зробити проти більш досвідченої суперниці та розгромно програла - 1: 6, 2: 6.

Це була друга зустріч для Дар'ї з представницею ТОП-100: в березні минулого року українка обіграла Луксіку Кумкхум (№97) на 25-тисячнику в Японії.

Наступного тижня Лопатецька зіграє на ще одному турнірі ITF, після чого на тенісистку чекає кваліфікація Australian Open.

Нагадаємо, у квітні 2019 Лопатецька вирвалася у фінал престижного турніру в Італії

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, протистояння Світоліної та Халеп стало одним з найкращих за десятиліття за версією WTA

Також Знай.ua писав, Світоліна заснувала свій благодійний фонд для допомоги талановитим дітям.