Відомий боксер Олександр Усик під Новий рік дебютував у “Вечірньому кварталі” та ледве не побився з актором Євгеном Кошовим.

Щоправда — конфлікт між актором та боксером був частиною сценарію новорічного випуску. Усик грав роль коханця героїні Олени Кравець, а Кошовий — її чоловіка. За сценарієм герой Кошового повернувся додому раніше та застукав дружину з коханцем. Між чоловіками розгорівся конфлікт, який мало не переріс у бійку, але коли герой Кошового дізнався, що коханець його дружини — чемпіон з боксу, то вирішив обійтись без рукоприкладства.

Припинити сварку запропонував герой Усика. Тож, бійки між чоловіками не сталось, оскільки боксер чесно зізнався, що безкоштовно не б’ється. А герой Кошового вирішив піти від дружини, бо конкуренція стала занадто великою.

Нагадуємо, що напередодні Нового року Олександр Усик зробив для українців незвичайне та сильне привітання.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Усик піднявся в рейтингу найкращих боксерів за версією WBC.

Також портал "Знай.ua" писав, що британець Дерек Чісора заявив про бажання провести бій з Олександром Усиком.