Форвард клубу “Гент” та збірної України Роман Яремчук розповів про те, як пристосовувався до життя в Бельгії, повідомляє портал “UA-Футбол”.

Зокрема, Яремчук виділив три найбільші проблеми, з якими йому довелось зіштовхнутись. Перша з них — дорожня поліція. Коли футболіст отримував першу зарплату, то з’ясувалось, що він вже встиг отримати штраф за перевищення швидкості у 1000 євро. Але потім Яремчук встановив на машину пристрій, який “підказує”, де знаходяться камери контролю, і відтоді нових штрафів уникає.

Збірна України, фото Уніан
Збірна України, фото Уніан

Також українець відзначив, що, коли приїхав у Бельгію, то майже не володів англійською, яка була розмовною в команді, тож довелось брати уроки і зараз Яремчук вже вільно спілкується та розуміє все, що потрібно.

І останньою великою проблемою життя в Бельгії Яремчук назвав велику місцеву плату за комунальні послуги. За трикімнатну квартиру площею квадратних метрів йому доводиться сплачувати 600 євро на місяць, з яких майже половина — витрати на телефон та інтернет.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадуємо, що 2019 рік збірна України завершила на 24-му місці у рейтингу національних збірних FIFA.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Новий Рік і Різдво "Укрзалізниця" призначила 33 додаткових поїзда на напрями, які традиційно є найбільш популярними в цей час.

Також портал Знай.uа писав, щоб кияни змогли насолодитися новорічною ніччю і погулятися по місту в світлі вогнів графік роботи метро і наземного транспорту подовжать на три години.