Знаменитий півзахистник італійського Ювентуса та збірної Португалії Кріштіану Роналду виклав на свою сторінку в Instagram фотографію з святкування Нового року.

На світлині Роналду зображений з чорноволосою дівчиною, ймовірно — своєю подругою. “З Новим Роком, моя кохана! Хай 2020-й стане роком любові, здоров’я, миру та успіху для всіх! З Новим роком всіх!” - підписав футболіст цю світлину.

Нагадуємо, що нещодавно відомий відеоблог “120 Ярдов” зробив підбірку найкращих голів, які Роналду забивав головою протягом усієї кар’єри у складі “Реал Мадрида”, “Манчестер Юнайтед”, “Ювентуса” та збірної Португалії.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кріштіану Роналду забив неймовірний гол у матчі 17-го туру італійської Серії A проти "Сампдорії". "Ювентус" переміг "Сампдорію" з рахунком 2:1. Роналду забив переможний гол головою у стрибку.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також Знай.ua пписав про те, що Кріштіану Роналду змінив імідж на Різдво. Футболіст зробив нову стильну зачіску.