Півзахисник англійського “Ліверпуля” та збірної Сенегалу Садіо Мане витрачає великі гроші на допомогу рідній країні. Про це розповів на своїй сторінці Facebook Михайло Шнайдер.

За словами самого Мане, його не цікавить ні розкіш, ні багатство. За власні кошти футболіст побудував у Сенегалі школи та стадіон та щомісячно перераховує кожному мешканцю одного з найбідніших регіонів країни по 70 євро, забезпечує людей одягом, взуттям та харчуванням.

“Я був голодним, мені доводилось працювати у полі. Я переживав важкі часи, грав у футбол босоніж та не мав освіти та багатьох інших речей. Але тепер я заробляю футболом та можу допомагати людям. Мені не потрібні дорогі машини, будинки, подорожі та літаки. Я краще хотів би, щоб мій народ отримав частку того, що життя дало мені”, - сказав Мане.

Нагадуємо, що великі суперечки викликала світлина, яку інший гравець “Ліверпуля”, єгиптянин Мохамед Салах зробив на тлі різдвяної ялинки.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як писав Знай.ua, український півзахисник лондонського "Вест Хема" Андрій Ярмоленко знявся у різдвяній рекламі своєї команди.

Також портал Знай.ua повідомляв про те, що Флойд Мейвезер зробив 19-річній дочці дуже дорогий подарунок на Різдво.