Форвард "Ліверпуля" Мохамед Салах розлютив своїх шанувальників перед Різдвом, опублікувавши фотографію в Instagram.

Салах сфотографувався із дружиною та дочкою на тлі різдвяної ялинки 25 грудня.

Шанувальники відразу ж відреагували на це фото, залишивши понад 51 тисячу негативних коментарів.

"Святкування Різдва - це гріх. Я дуже здивований, побачивши тебе перед ялинкою. Карім Бензема теж мусульманин, і він не святкував. Що ж, бажаю тобі щасливого Різдва!" - написав один з шанувальників.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Мохамед, чи знаєш ти, що святкуєш твердження, що в Аллаха був син, який народився сьогодні? Ти збожеволів?" - написав інший.

"Ви коли-небудь бачили, щоб іудей чи християнин святкували мусульманські свята? Ні, це за межами їхньої віри. І Різдво не ісламське свято", - написав ще один.

Як писав Знай.ua, український півзахисник лондонського "Вест Хема" Андрій Ярмоленко знявся у різдвяній рекламі "Вест Хема".
Різдвяне привітання від "Вест Хема"
Різдвяне привітання від "Вест Хема"
В ролику клуб нагадує своїм уболівальникам, що вони можуть придбати товари з фірмовою атрибутикою улюбленого клубу.
Дивіться відео:

Як писав портал Знай.ua, ексчемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4) зі своєю коханою Ді Девлін напередодні Різдва допомогли бездомним дітям.

Напередодні Різдва спортсмен пожертвував компанії Inner City Helping Homeless купони для придбання іграшок для бездомних дітей на загальну вартість 25 тисяч євро.
"Ми цінуємо цю допомогу, яка дозволить нам зробити особливим Різдво для безлічі дітей", - відреагували в компанії.