Грузинський легіонер київського футбольного клубу Динамо Лука Лочошвілі повідомив про своє бажання розірвати контракт з українською командою, інформує портал “Динамоманія”.

За словами Лочошвілі, який зараз грає у складі словацького клубу Жиліна на правах оренди, піти з Динамо він хоче через брак ігрової практики в столичній команді.

"Динамо" і "Десна" покарані за поведінку вболівальників, dynamomania.com
"Динамо" і "Десна" покарані за поведінку вболівальників, dynamomania.com

"Ігрова практика дуже важлива, особливо, коли граєш проти сильних команд за грузинську молодіжку. Думаю, якби у мене не було такої проблеми, то я показував би гру куди краще. Що стосується зміни команди, то я чекаю відповіді за кількома варіантами. Сподіваюся, незабаром усе буде вирішено, а я розірву свій контракт із київським "Динамо" – сказав Лочошвілі.

В нинішньому сезоні Лочошвілі за першу команду Жиліни поки що не зіграв жодного матчу, а за дубль провів п’ять матчів, у чотирьох з яких вийшов у стартовому складі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадуємо, що у кінці минулого року Динамо отримало штраф від КДК у розмірі 300 тисяч гривень за поведінку своїх вболівальників під час матчу проти чернігівської Десни.

Як писав портал Знай.ua, головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко включений до топ-10 найкращих тренерів національних команд.

Також Знай.uа повідомляв про те, що УЄФА щільно взялося за форварда "Динамо" Артема Бесєдіна.