Чемпіон світу WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі британець Ентоні Джошуа (23-1, 21 КО) і головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко зустрілись на відпочинку.

Шевченко з родиною відпочиває на острові Барбадос. Екс-футболіст і боксер зустрілися на пляжі Сенді Лейн і зробили спільне фото.

Шевченко поділився фотографіями на своїй сторінці в Instagram:

Андрій Шевченко та Ентоні Джошуа, Instagram
Андрій Шевченко та Ентоні Джошуа, Instagram

Як повідомляв Знай.ua, у Ентоні Джошуа закінчується термін для вибору наступного суперника.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

7 січня закінчується термін, коли команда британця повинна домовитися про організацію поєдинку з Олександром Усиком або Кубратом Пулєвим.

Олександр Усик, К2 promotions
Олександр Усик, К2 promotions

Усик є офіційним претендентом на титул WBO в суперважкій вазі, а Пулєв - офіційний претендент на пояс IBF. Обидві організації відправили Джошуа офіційні листи з проханням почати переговори з Усиком та Пулєвим. Джошуа отримав 30 днів на переговори, і термін закінчується 7 січня.

Якщо до цієї дати команди не домовляться, будуть оголошені тендери, або Джошуа доведеться відмовитися від одного з поясів.

Ентоні Джошуа, Getty Images
Ентоні Джошуа, Getty Images

Швидше за все, в травні в Лондоні Джошуа проведе захист поясу IBF з Кубратом Пулєвим, а титул WBO звільнить. Потім у березні за нього змагатимуться Усик і Дерек Чісора, а переможець повинен буде провести бій з Джозефом Паркером. А вже переможець цього бою зустрінеться з Ентоні Джошуа, який спробує повернути пояс WBO.

Як писав Знай.ua, Ентоні Джошуа може відмовитися від одного з чемпіонських поясів.

Як розповів промоутер британця Едді Хірн, WBO і IBF поки не можуть знайти компроміс в питанні черговості проведення захистів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександр Усик зізнався, навіщо йому бій з Джошуа.